Omdat wij zelf ook erg veel waarde hechten aan een heerlijk bakje koffie, hebben wij besloten om dit op te nemen in ons concept.

Omdat onze fysieke winkel niet als horeca bestemming mag dienen, en wij toch graag onze passie voor koffie met onze klanten willen delen, hebben wij een uniek concept bedacht “koffie to Go” voor alle koffie liefhebbers die net als wij een heerlijk bakje koffie waarderen, serveren wij dus wel Koffie to go.

Ons uitgangspunt is het verwennen van onze vaste klanten met een heerlijk bakje top kwaliteit koffie, die wordt klaargemaakt op espresso basis. Hierbij gebruiken wij één van de meest gewaardeerde apparaten. Ieder kopje koffie wordt met veel liefde en passie gezet en altijd geserveerd met iets lekkers.

Door op zoek te gaan naar de koffie die het meest bij ons past, hebben wij enorm veel geleerd. Door verschillende leveranciers, workshops en proeverijen te bezoeken door heel Nederland, heeft onze zoektocht uiteindelijk geleid naar onze perfecte match “BOOT” koffie!

“BOOT”

Boot is een branderij die in Baarn en Amersfoort vers koffiebonen brand. Het bedrijf is opgericht in 1973.  Zij verkopen koffie soorten uit verschillende landen waaronder Columbia, Ethiopië, Java, Jemen, Nicaragua, Panama Peru, Sumatra en Thailand.

Dit schitterend bedrijf met extreem veel liefde voor koffie bied de volgende koffie soorten Espressokoffie, Filterkoffie, Biologische koffie en Cafeïnevrije koffie.

Wat voor ons de aanleiding was om voor Boot Koffie te kiezen is, naast de heerlijke smaak en goede kwaliteit bonen, handelt het prachtige bedrijf onder het kopje “Fair Trade” wat voor ons ook een belangrijk onderdeel was in onze zoektocht.

Voor meer informatie over Bootkoffie kunt naar http://Bootkoffie.nl