Levering

Producten die voorradig zijn worden meestal de zelfde of de daarop volgende werkdag verstuurd. Mocht er één van de producten van de bestelling, niet voorradig zijn word de gehele bestelling verstuurd op het moment wanneer alle producten weer voorradig zijn. U zult per mail hierover geïnformeerd worden.

Producten die geleverd worden via vrachttransport hebben een afwijkende levertijd afhankelijk van het afgesproken bezorg moment. Producten die niet en niet via drop shipment gaan en niet voorradig zijn zullen wij moeten bestellen, de levertijd kan hierdoor iets oplopen, geschatte levertijd staat beschreven onderaan bij de iedere product informatie.

Mocht  de levertijd door omstandigheden niet haalbaar zijn, dan stellen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte van de vertraging.  info@noirhome.nl  

Leverwijze

Onze producten worden bezorgd met de bezorgdiensten van Post NL, U ontvangt een track and trace code hiervoor.  Wanneer de producten te groot zijn voor een de pakketbezorging van PostNL(176 x 78 x58) met een maximum van 23kg, dan maken wij gebruik van vrachttransport. Kosten hiervoor zijn €35,- of Gratis afhankelijk van het Meubel (Denk aan kleinmeubelen die buiten de afmetingen van PostNL vallen). Mocht uw pakket via vrachttransport worden bezorgd zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een geschikt bezorgmoment.

 

Verzendkosten

De verzendkosten hebben een standaardtarief van €6,95.

Gratis, bij een aankoopbedrag boven de €50,- in Nederland, tot een maximale afmeting van 176 x 78 x58cm

Transport, Gratis of afhankelijk van merk €35,- 

Buiten Nederland graag even contact opnemen als het buiten de volgende afmetingen zijn: Max. 100 x 50 x 50