Noir Home is ontstaan uit pure liefde voor wonen en interieur. Het combineren van verschillende stijlen heeft ons tot dit totaal plaatje gebracht. Onze stijl kan je beschrijven als eclectisch wonen. Wij proberen onze klanten te inspireren door verschillende soorten stijlen aan te bieden in onze in winkel, webshop en sociaal media.

 

14 april 2018 heeft Noir voor het eerst haar deuren geopend in een karakteristiek/monumentaal pand aan de Levendaal in Leiden. Op deze locatie is er bij de liefde ook passie en dankbaarheid van onze klanten bij gekomen. Na 9 succesvolle maanden op de Levendaal kreeg Noir Home de kans om te verhuizen naar een nieuwe locatie in Leiden, de Nieuwe Rijn 44. Deze prachtige locatie heeft een ligging aan de Rijn en is zeker de allerleukste gracht van Leiden. Het is een genot om aan deze mooie gracht te shoppen en te genieten van de prachtige omgeving, leuke cafés en restaurants, inspirerende winkels en de gezellige sfeer.

Noir Home is een concept store in Leiden met exclusieve meubelen, woonaccessoires, aparte Planten en heerlijke Koffie. Ja, inderdaad koffie. Koffie is waar Noir Home ook een passie voor heeft. Een lekker bakje koffie hoort er altijd bij vinden wij. Klanten kunnen dus onder het genot van een heerlijk bakje koffie bij ons winkelen. Door de betrokkenheid naar onze klanten, het vragen van hun mening en het geven van persoonlijk styling advies, willen wij onze klanten een vertrouwd gevoel geven en laten zien hoe belangrijk ze voor ons zijn.

We hopen u gouw te zien in onze winkel op de Nieuwe Rijn 44. 

Wilt op de hoogte blijven van onze nieuwe producten schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via sociaal media.  

 

 

 

Instagram: noir_leiden 

Facebook: noirhome