Salon en Bijzet Meubelen Leiden

Ons aanbod aan salon & bijzet meubelen zijn zowel mooi als functioneel. Voor ieder interieur hebben wij een aanbod aan salon & bijzetmeubelen, exclusief & trendy! 

NOIR Home

Noir home is de winkel voor al uw woon meubilair, servies en accessoires. Noir home bied een ruim assortiment sfeervolle, stijlvolle en tijdloze collectie aan artikelen. Alle artikelen worden zorgvuldig en specifiek samengesteld om u een unieke collectie aan te kunnen bieden. Wij werken met bekende merken zoals Bastion Collections, Pomax, Broste en nog veel meer.

Naast onze artikelen bieden wij ook een complete woon en restyle advies. Bent aan het verbouwen, verhuizen of is de huidige indeling van uw woonkamer niet meer naar zin en kom jij er zelf niet uit hoe je het ingedeeld wilt hebben of welke kleuren bij elkaar passen. Wij helpen u hier graag bij. In een persoonlijk gesprek bespreken wij met u de mogelijkheden.

Noir home zoals de naam al zegt is Zwart de ``rode´´ draad die door onze collectie loopt. Zwart is de basis van onze collectie en is daarom ook tijdloos en goed te combineren met al uw andere kleuren. Ben je benieuwd geworden naar onze collectie of diensten kijk dan snel op onze website of kom langs bij ons in de winkel aan de Nieuwe Rijn 44 in Leiden.

Even geen zin in shoppen? Ook voor een heerlijk kopje Coffee to Go kun je bij ons terecht.

Tot Noir!

 

Woonwinkel Leiden