Noir Home

Noir Home is ontstaan uit pure liefde voor wonen en interieur. Het combineren van verschillende stijlen heeft ons tot dit totaal plaatje gebracht. Onze stijl kan je beschrijven als eclectisch wonen. Wij proberen onze klanten te inspireren door verschillende soorten stijlen aan te bieden in onze in winkel, webshop en sociaal media.

Noir Home is een concept store in Leiden met exclusieve meubelen, woonaccessoires, aparte Planten en heerlijke Koffie. Ja, inderdaad koffie. Koffie is waar Noir Home ook een passie voor heeft. Een lekker bakje koffie hoort er altijd bij vinden wij. Klanten kunnen dus onder het genot van een heerlijk kopje koffie bij ons winkelen. Door de betrokkenheid naar onze klanten, het vragen van hun mening en het geven van persoonlijk styling advies, willen wij onze klanten een vertrouwd gevoel geven en laten zien hoe belangrijk ze voor ons zijn.


Vacature: Winkelmedewerker/verkoopmedewerker

Omdat het de laatste tijd aanzienlijk drukker is geworden in onze winkel en online shop, zijn wij opzoek naar een leuke, sociale en klantvriendelijke collega die ons team wilt komen versterken.

Wat wij zoeken:

Het ene moment ben je bezig met het adviseren van een klant bij een aankoop, het andere moment maak je een heerlijk kopje koffie en het andere moment ben je samen met een collega de winkel opnieuw aan het inrichten. Daarom is het erg belangrijk dat je goed kunt schakelen tussen de verschillende werkzaamheden, je inzicht hebt en prioriteiten kunt stellen. ben je minimaal 2 dagen in de week beschikbaar waarvan één zaterdag.


Wat ga je doen:

  • Stijl en woonadvies geven aan klanten
  • Verschillende soorten Koffie/thee “to go” serveren
  • Zorgen voor een nette uitstraling van de winkel
  • In -en verkooporders verwerken
  • Kassasysteem beheren


Wat kan je verwachten:

Leuke en afwisselende werkzaamheden. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, meedenken en meegroeien. Je bouwt enorm veel ervaring op. Je leert bijvoorbeeld verschillende soorten koffie bereiden. Daarnaast kom je te werken in een gezellig team waar geen dag hetzelfde is.

Lijkt het jou leuk om in een winkel te werken met exclusieve items, klanten adviseren en meedenken bij hun aankopen. Vind je het daarnaast ook leuk om koffie/thee “to Go” te serveren. Dan is deze leuke afwisselende baan echt iets voor jou!

Ben jij de collega die wij zoeken? Stuur je CV en Motivatie naar: Info@noirhome.nl

 

 

Vacature: Marketing Medewerker

Wil jij een leuk en leerzaam bijbaantje waar je lekker 1 á 2 dagen vanuit huis kan werken? Ben jij handig met computers, fotoshop, social media en webshops? Heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je in het bezit van een computer? Lees dan gerust verder misschien is dit baantje dan wel iets voor jou.


Wie zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar een heel zelfstandig en verantwoordelijk persoon die graag vanuit huis of in de winkel wilt werken. Je bent minimaal één dag beschikbaar. Je bent een kei in het bedenken van leuke posts, Insta Story’s en andere aantrekkelijke acties. Je bent ondernemend en leergierig, je wilt graag op onderzoek uitgaan, uitdagingen ga je niet uit de weg en je bent vastbesloten om je doelen te behalen. Wil jij er samen met ons voor zorgen dat de webshop groeit. Show us your skills.


Wat ga je doen:

  • Je onderhoud de webshop, voegt producten toe en bedenkt korte beschrijvingen.
  • Beheert en vult de verschillende webshoppagina’s
  • Je beheert de Social media kanalen (denk hierbij aan Facebook en Instagram) en post hier regelmatig leuke berichten.
  • Je bedenkt leuke en aantrekkelijke acties om meer klanten te genereren.
  • Problemen oplossen die zich voordoen op de webshop


Wat kan je verwachten:

Leuke en afwisselende taken, uitdagende opdrachten en problemen die wachten om opgelost te worden. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, meedenken en meegroeien. Je bouwt enorm veel ervaring op. Ook krijg de mogelijkheid om je dag zelf in te delen, flexibele werkdagen en tijden. Werk wanneer het jou uitkomt.

Ben je enthousiast over deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie naar info@noirhome.nl

 

Tot Noir!