“Voor een betere verkoop van uw woning”

 

Staat uw woning al een tijdje te koop? Gaat de verkoop niet zoals u had verwacht? Wilt u de verkoopprijs van uw woning liever niet verlagen? Wilt u een goede eerste indruk maken met uw woning?

Dan is een verkoopstyling mogelijk een uitkomst.

Wij zorgen ervoor dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt. De potentiële koper ziet direct hoe sfeervol de woning kan zijn.

Wij adviseren u, hoe u met een zo klein mogelijke investering een groter resultaat kunt behalen waarmee u een breed publiek aanspreekt en aantrekt. Zo verhoogt u de kans op een snelle verkoop van uw woning en krijgt u meer waar voor uw huis.

 

Hoe werkt het?

Intakegesprek bij ons op locatie is vrijblijvend en geheel kosteloos.

Wij komen eerst uw woning bekijken en samen nemen wij met u door wat de mogelijkheden zijn. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. Vervolgens kunt u kiezen uit 2 pakketten. (Kosten hiervoor zijn €79,- Deze zal verrekend worden als er een keuze wordt gemaakt voor 1 van de pakketten)

 

Pakket 1 

Uw hele woning wordt nagelopen. Eventueel wordt de indeling van de meubels verschoven of veranderd. Alle overbodige spullen worden (tijdelijk) netjes in dozen ingepakt.

De woning is geheel netjes met de aanwezige spullen re-styled en het is klaar voor een foto-shoot!

Totale duur van de werkzaamheden  +/- 2,5uur.

Kosten €279,-

Finishing touch net voor een bezichtiging €99,-

Voor eventuele schoonmaakdiensten kunt u een offerte aanvragen.

 

Pakket 2

Uw hele woning wordt nagelopen. Eventueel wordt de indeling van meubels verschoven of veranderd. Alle overbodige spullen worden (tijdelijk) netjes in dozen ingepakt.

De woning is geheel netjes gestyled met nieuwe woonaccessoires en planten van Noir Home. Ook worden slaapkamers aangekleed met beddengoed en kussens. Het is klaar voor een foto-shoot.

Totale duur werkzaamheden  +/- 3,5uur.

Kosten €495,-

Finishing touch net voor een bezichtiging €149,-

 

Voorwaarde: Spullen worden over 2 dagen weer opgehaald. Mocht u langer van de spullen gebruik willen maken, dan zullen er kosten bij komen van €25 per dag. Ook kunt u na afloop de keuze maken om de accessoires en planten te behouden met 20% korting. Wij zullen vooraf een prijslijst van de gebruikte goederen overhandigen.

 

Voor eventuele schoonmaakdiensten kunt u een offerte aanvragen.

 

Heeft u vragen of wilt u een gesprek aangaan, dan kunt ons mailen of bellen voor een afspraak!  info@noirhome.nl

Of bel voor een afspraak: 06-52 38 44 53 / 06-20 68 68 68