PERSONALSHOPPING & RESTYLING

Zijn uw meubelen en accessoires niet langer naar tevredenheid? Bent u misschien opzoek naar specifieke items? Is uw woning niet langer een geheel? Wij komen u graag helpen om uw woning naar wens te maken.

Tijdens een bezoek aan huis komen wij graag meer te weten over u en uw interieur wensen om zo een persoonlijk advies uit te brengen. Welke ruimten wilt u restylen? Welke producten heeft u gewenst?  Met alle gegevens die we hebben verzameld gaan we voor u op pad en houden we tussentijds contact, we sturen u documentatie en productgegevens met afbeeldingen toe net zo lang tot de producten aan uw eisen voldoen.

Wanneer u tevreden bent en alle gevonden producten naar wens zijn maken we graag een nieuwe afspraak aan huis. De producten worden aan huis geleverd, de stylist plaatst en restyled de nieuwe producten en zorgt dat alles op zijn plaats valt binnen het interieur. 

Afhankelijk van de door u gekozen ruimten zijn wij +/- 8 uur bezig met het restylen, personal shoppen en de af styling voor uw woning.

Prijs: 775,- euro (inclusief BTW)

Bij besteding boven de €1500,- vervalt het bedrag van €775 en word er €275,- in rekening gebracht voor het intake gesprek, personal shopping en styling.

  

Bent u al een tijd opzoek naar een specifiek item maar is het u niet gelukt om dit item te vinden? Zoekt u de juiste opvulling voor een kale ruimten in uw woning? U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos langs komen op locatie, of stuur een mail naar info@noirhome.nl met uw vraag. Wij helpen u graag het juiste item te vinden.