Woonwinkel Leiden

Woonadvies op maat. Je bent niet tevreden over uw interieur, kloppen de kleuren nog wel? Kan de indeling niet beter? U twijfelt over bepaalde meubelen. Is de basis wel goed? Wat uw vraag ook is, wij komen u graag adviseren en helpen.Woonwinkel Leiden.

Tijdens een bezoek dat wij bij u aan huis brengen heeft u de mogelijkheid ons allerlei vragen te stellen omtrent het interieur. Deze vragen kunnen betrekking hebben op kleuren, indeling, meubelen, decoratie, verlichting, enzovoort.

Om de tijd goed te benutten kunt u deze vragen van tevoren opschrijven. Ook is het handig om bij uzelf na te gaan voor welke ruimten u een advies wilt vragen.

Na ons bezoek zullen wij u per e-mail een document sturen met antwoord op alle desbetreffende vragen, ook zullen we een advies uitbrengen over uw interieur met de nodige tips.

Personal Shopping & Restyling

Zijn uw meubelen en accessoires niet langer naar tevredenheid? Bent u misschien opzoek naar specifieke items? Is uw woning niet langer een geheel? Wij komen u graag helpen om uw woning naar wens te maken.

Tijdens een bezoek aan huis komen wij graag meer te weten over u en uw interieur wensen om zo een persoonlijk advies uit te brengen. Welke ruimten wilt u restylen? Welke producten heeft u gewenst?  Met alle gegevens die we hebben verzameld gaan we voor u op pad en houden we tussentijds contact, we sturen u documentatie en productgegevens met afbeeldingen toe net zo lang tot de producten aan uw eisen voldoen.

Wanneer u tevreden bent en alle gevonden producten naar wens zijn maken we graag een nieuwe afspraak aan huis. De producten worden aan huis geleverd, de stylist plaatst en restyled de nieuwe producten en zorgt dat alles op zijn plaats valt binnen het interieur. 

Afhankelijk van de door u gekozen ruimten zijn wij +/- 8 uur bezig met het restylen, personal shoppen en de af styling voor uw woning. Prijs: 775,- euro (inclusief BTW)

Interieuradvies

Prijs: 150,- euro (inclusief BTW) incl. een bezoek aan huis +/- 1,5 uur.

U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos langs komen op locatie, of stuur een mail naar info@noirhome.nl met uw vraag.

Woonwinkel Leiden